Wat is wijsheid?

Zondag 10 april, Maarn wijzer op bezoek op De Viersprong. Of Maarn er wijzer van gaat worden

Vol verwachting…

 dat blijft natuurlijk de grote vraag. Toch waren er ook deze keer weer twintig belangstellenden om De Viersprong te bezichtigen en met de tuinbaas door het park te wandelen. Leren kijken naar oude lijnen en een kijkje in de keuken van het dagelijks beheer. Maar ook een kijkje in de keuken voor wat er allemaal afgewogen wordt totdat er over wordt gegaan tot ingrepen. Hoewel het altijd lastig is om een vraag te kunnen stellen, ik stop slechts sporadisch met praten, heb ik het idee dat de bezoekers een beetje snappen dat een historisch park net wat anders is dan een gemiddelde achtertuin.

2 Reacties op “Wat is wijsheid?”

  1. marja bakels zegt:

    Richard heeft weer een mooie en leerzame ochtend verzorgd, door het prachtige weer een extraatje. Veel opgestoken van de vele enthousiaste verhalen en heldere uitleg.

  2. Monique Hogen zegt:

    Heel erg bedankt voor de boeiende rondleiding. Je hebt ons dingen laten zien, die we anders nooit zelf hadden ontdekt! Kortom het is voor herhaling vatbaar.

Laat een reactie achter